zondag, januari 23, 2022

Bedrijfje in de stad

Aangeraden

De beste boxers voor mannen

Voor heren is het steeds belangrijker aan het worden om de juiste kleding te dragen. Mannen zijn dan ook...

Als ondernemer een tuinset kopen? Jazeker!

Als ondernemer denk je waarschijnlijk niet snel aan het kopen van een tuinset. Toch kan het ook voor jouw...

Een koopwoning ontruimen

Een koopwoning ontruimen kan een heel karwei zijn. Maar zolang het op de juiste manier gedaan wordt, komt alles...

Vele mensen dromen ervan om op enig punt een eigen bedrijf te starten. Vaak groeit deze wens vanuit een bepaalde passie of interesse. In deze blog vertel ik je waar je aan moet denken wanneer je een bedrijfje in de stad opzet. In een tijd als deze lijkt de wereld een beetje stil te staan maar dat hoeft zeker niet. Met een slimme aanpak kan jij gewoon aan de slag. Lees je mee?

Wat is je tak?

Allereerst moet je bedenken wat voor bedrijf je op wilt zetten. Vanuit dat idee groeit de rest zoals de doelgroep. Maar het idee ‘pizzeria’ is niet genoeg. Waarom wordt jouw pizzeria bijzonder? Waarom moet men bij jou hun eten bestellen? door hier van te voren over na te denken, kom je aan het begin al met een interessant concept waardoor je eruit springt als bedrijf. en dat is belangrijk in een stad.

De locatie zet de toon

Het centrum van een stad is vaak de meest gewilde locatie en dat is terecht. De meeste winkels zitten daar en het i voor winkelend volk makkelijker om dan even bij je binnen te stappen. Toch is het centrum niet altijd de oplossing. Ga jij voro een lunchroom? Dan kan dat ook op een bedrijventerrein. Denk goed na over jouw concept en welke locatie daarbij past. De locatie is een aanvulling op je bedrijf.

Afhalen en bezorgen

In een tijd als deze werkt het een beetje anders met winkels. Zo zijn koopavonden niet meer toegestaan en mag je ook minder gasten en/of klanten in je bedrijf ontvangen. Wanneer je een product verkoopt, is hier een goede oplossing voor: online bestellen en laten afhalen of bezorgen. In een stad is rondrijden met de auto niet altijd even makkelijk maar met een transportfiets heren met tassen of een bak laad je zo alles in en bezorg je toch op een makkelijke manier bij de mensen thuis. Deze fietsen zijn een stuk steviger en gemaakt voor, de naam zegt het al, transport! Dat is nog eens een vervoersmiddel van de zaak, en goed voor het milieu!

Zekerheid en veiligheid

Het is nu vooral belangrijk om je niet tegen te laten houden maar wel slim  om te gaan met je bedrijfsplan. Niet alles kan en mag nu en daar dient rekening gehouden mee te worden. overleg met een adviseur en pas je plan zo nodig aan. dan kom je later ook niet voor vervelende verassingen te staan. Het leven gaat gewoon door en jij ook? En wellicht met een eigen bedrijf?

Recente berichten

De beste boxers voor mannen

Voor heren is het steeds belangrijker aan het worden om de juiste kleding te dragen. Mannen zijn dan ook...

Als ondernemer een tuinset kopen? Jazeker!

Als ondernemer denk je waarschijnlijk niet snel aan het kopen van een tuinset. Toch kan het ook voor jouw bedrijf een belangrijke toevoeging zijn....

Een koopwoning ontruimen

Een koopwoning ontruimen kan een heel karwei zijn. Maar zolang het op de juiste manier gedaan wordt, komt alles goed. Hier kun je alles...

Via Greenwheels een auto huren? Dat is een goed idee!

Het leven als zzp'er is over het algemeen erg leuk: je doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt en daar...

Op deze producten kun je eenvoudig geld besparen!

De producten in de winkels worden steeds duurder. Het is dan ook begrijpelijk dat je graag wat geld wilt besparen. Gelukkig zijn er een...

More Articles Like This