Home Duurzaamheid Via Greenwheels een auto huren? Dat is een goed idee!

Via Greenwheels een auto huren? Dat is een goed idee!

0
Via Greenwheels een auto huren? Dat is een goed idee!

Het leven als zzp'er is over het algemeen erg leuk: je doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt en daar verdien je je geld mee. Toch zijn er ook nadelen verbonden aan het hebben van een eigen bedrijf: je moet overal zelf voor de kosten opdraaien én de administratie blijft een punt. Wil je als zzp'er een auto aanschaffen, dan komt er heel wat op je af: niet alleen de aanschaf van de auto (waar haal je het geld vandaan) maar ook alle randzaken die erbij komen kijken. Denk dan aan de verzekeringen, de afschrijving, het onderhoud en de pechhulp. En wat denk je van het bijhouden van de kilometers en het bewaren van alle tankbonnen? Dat moet toch gemakkelijker kunnen? Een zzp auto huren is dan ideaal!

Een auto huren is, an sich, niets nieuws

Maar wat nu als ik je vertel dat je een auto huren kunt bij jou in de wijk? Dat je een auto huren kunt zonder dat je daar al te veel moeite voor hoeft te doen? En dat de kosten ook nog eens heel laag en overzichtelijk zijn? Dan is de keuze natuurlijk snel gemaakt. Je gaat een auto huren via Greenwheels! Je hebt dan altijd een auto in de buurt, je hoeft deze alleen maar te reserveren via de Greenwheels-app.

Geschikt voor alle bestuurders

Heb je geen eigen auto (meer) of heb jij op hetzelfde moment een auto nodig als je partner maar hebben jullie maar één auto? Of ben je zzp'er en heb je maar incidenteel een auto nodig? Wil je een dagje met de kinderen op pad en vind je het lastig om met alle kinderen, de kinderwagen en alle spullen met het openbaar vervoer te gaan? Ben je student en wil je alle was naar je ouders brengen? Alles kan met een gehuurde auto. En dan ook nog met een auto die er gewoon staat, zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen.

Beter voor je portemonnee dan een eigen auto

Een eigen auto die het grootste gedeelte van de tijd stil staat, kost even zo goed veel geld. Je moet deze auto in de verzekering houden, je betaalt er evengoed wegenbelasting voor en je moet de auto blijven onderhouden. Ook blijven de parkeerkosten gewoon doorgaan. Met een deelauto heb je van al deze zaken geen last. Je betaalt alleen als je 'm gebruikt en alles is inbegrepen bij de prijs.