zondag, mei 30, 2021

Ik wil een veilig gevoel in huis

Aangeraden

Op deze producten kun je eenvoudig geld besparen!

De producten in de winkels worden steeds duurder. Het is dan ook begrijpelijk dat je graag wat geld wilt...

Bovenaan in Google komen doe je zo!

Steeds meer bedrijven laten een website of webshop maken. Dit omdat je via het internet snel een grote groep...

Het visitekaartje van uw onderneming

Iedere ondernemer die zijn bedrijf probeert te onwikkelen, zal in het begin zoveel mogelijk zelf willen doen. Er worden...

Momenteel woon ik in een landhuis aan de grens van Wassenaar. Het is een fijne plek om te wonen, maar af en toe voel ik mij onveilig hier. Ik heb wel een hekwerk om het huis staan, maar dat is naar mijn idee niet genoeg. Een aantal maanden geleden is hier al het een en ander meegenomen. Hier heb ik een klein trauma aan over gehouden. Ik ben op zoek gegaan naar een mogelijkheid om mijzelf een veiliger gevoel te geven.

Wat er gebeurde op 5 juli

Het is een paar maanden geleden toen het gebeurde. Ik was aan het slapen op de 1e verdieping. Ik kon niet zo goed slapen, omdat het erg hard aan het waaien was. De takken sloegen tegen de ramen. Ik had een lekker geurtje in de kamer verspreid zodat ik lekker inslaap zou vallen. Het was even na drie uur in de nacht toen ik iets hoorde vallen beneden. Het klonk als een vaas die viel. Ik heb veel vazen in mijn huis staan. Ik dacht dat het mijn kat Frido was. Ik liet het gaan, ik zou het de volgende morgen wel opruimen. Ik deed mijn ogen weer toe en sliep door. De volgende morgen kwam ik beneden en zag ik dat alles weg was. De televisie, gouden juwelen en het antieke servies. Er zijn mensen in mijn huis geweest, besefte ik mij. Frido kwam naar mij toe lopen en miauwde. Ik ging op de bank zitten om te beseffen wat er zojuist is gebeurd. Mijn achterdeur heeft het ook niet overleefd. Die moest vervangen worden.

Stappen zetten

Het was niet makkelijk om nog alleen te slapen. Ik was best wel geschrokken van die nacht. Het ging mij niet zo zeer om de spullen die wegwaren, maar de angst dat ze naar boven zouden komen en mij iets aan zouden doen. Tuurlijk is het spijtig van de spullen die weg zijn, maar het had veel erger kunnen aflopen.

Op die dag besloot ik actie te ondernemen. Ik wil een veilig gevoel in mijn huis. Daarom heb ik ervoor gekozen om camera beveiliging te laten installeren door en rondom het hele huis. Nu kan ik makkelijk via mijn telefoon alles in de gaten houden en eventueel als er weer iets gebeurt, de politie bellen. De beveiliging is overal. Hopelijk voelen de inbrekers zich nu meer geïntimideerd. De nachten erna waren een stuk prettiger voor mij. Het feit dat ik mijn telefoon kon pakken om te controleren of er iets is, geeft mij een veilig gevoel in huis.

Recente berichten

Op deze producten kun je eenvoudig geld besparen!

De producten in de winkels worden steeds duurder. Het is dan ook begrijpelijk dat je graag wat geld wilt...

Bovenaan in Google komen doe je zo!

Steeds meer bedrijven laten een website of webshop maken. Dit omdat je via het internet snel een grote groep kunt bereiken. Om profijt te...

Het visitekaartje van uw onderneming

Iedere ondernemer die zijn bedrijf probeert te onwikkelen, zal in het begin zoveel mogelijk zelf willen doen. Er worden vele uren per week besteed...

Op deze manier kleed jij je het beste!

Het lichaam van iedereen heeft veel voordelen: als je de juiste kleding draagt, kun je jezelf perfect benadrukken. Je kan ook jouw minder mooie...

Een auto leasen als ondernemer

Als startende ondernemer wil je misschien een personen- of bedrijfsauto aanschaffen om te kunnen gebruiken bij je werkzaamheden met klanten. Dit kan echter een grote...

More Articles Like This