Home Financieel Je personeel netjes op pad met MKB lease

Je personeel netjes op pad met MKB lease

0
Je personeel netjes op pad met MKB lease

Als je een bedrijf hebt waarin je personeel dagelijks de weg op moet, dan is het wel zaak dat zij netjes voor de dag komen. Dit kan namelijk de verkopen sterk beïnvloeden. Dus stel je regels in met betrekking tot kleding, tatoeages, sieraden en kapsels. Maar wist je dat ook de auto waarin zij rijden (onbewust) beoordeeld wordt door (potentiële) klanten? Het is dus zaak dat ook die auto tip top in orde is. En dat valt soms niet mee. Toch hoeft het niet moeilijk te zijn. Kijk eens wat MKB lease voor je kan doen. Je zult versteld staan!

Iedere vertegenwoordiger een eigen auto

Dat is al heel lang de standaard. Op die manier is iedereen verantwoordelijk voor zijn of haar vervoermiddel en zal er dus netter mee omgesprongen worden. Het probleem is alleen dat, zeker in de vertegenwoordigersbranche, de mensen heel snel wisselen van baan. En dan zit jij met een auto waar je niemand voor hebt. Dat is natuurlijk zonde! Het kost geld en een auto knapt nu eenmaal niet op van stil staan. MKB lease is dan de perfecte oplossing. Doordat je gebruik kunt maken van een shortlease constructie (al vanaf één maand!) heb je nooit een auto "over". Heb je een auto te kort? Dan staat er binnen 3 werkdagen een bij je bedrijf. Zo geregeld!

Wat te doen bij pech of schade?

Heb je een wagenpark met eigen auto's dan is pech of schade extra vervelend. Niet alleen kan je personeel niet op pad, je zit ook nog met de kosten van het huren van een extra auto én de kosten van de reparatie. Een beetje schade kan zo dus flink in de papieren lopen. Om dat te voorkomen is leasen al een aantal jaren erg in trek bij ondernemers in het MKB. Je weet immers dat alle kosten inbegrepen zijn bij je contract. Ook als dat contract maandelijks opzegbaar is. Dat geeft veel rust!

Een vast bedrag per maand bij MKB lease

Met MKB lease weet je precies waar je aan toe bent. Je betaalt een vast bedrag per maand en daar komen alleen de brandstofkosten nog bij. Om het overzicht helemaal goed te kunnen bewaren is het aanschaffen van een tankpas dan wel heel handig. Je komt dan niet (meer) voor verrassingen te staan. Welke auto je wilt leasen voor je personeel is helemaal aan jou én natuurlijk aan je personeel. De bijtellingsregels zijn met ingang van dit jaar wat anders geworden. Laat je hier goed over informeren!