Home Ondernemen Op deze manier kleed jij je het beste!

Op deze manier kleed jij je het beste!

0
Op deze manier kleed jij je het beste!

Het lichaam van iedereen heeft veel voordelen: als je de juiste kleding draagt, kun je jezelf perfect benadrukken. Je kan ook jouw minder mooie punten heel goed minder naar voren laten brengen. Dus weet je niet zeker of deze modeprint bij jou past, of ben je op zoek naar een foundation die er altijd goed uitziet? Dan is het slim om jezelf te verdiepen en welke kleding en welke stijl echt bij jou past! In deze blog geven we je een aantal leuke en leerzame tips die ervoor zorgen dat je precies weet hoe je je kan kleden.

Kleden naar je bouw

Is je bovenlichaam breder dan je onderlichaam? Kies dan voor een rechte of smalle broek. Dit laatste is ook geschikt voor mannen met gespierde bovenbenen. De meeste jeans met deze stijl zijn rekbaar. Op deze manier heb je voldoende bewegingsvrijheid en een goede pasvorm. De taps toelopende pasvorm is ook ideaal voor spierbundels. Deze fit heeft voldoende ruimte op de dijen, maar loopt smaller in de broekspijpen. Ben je slank? Dan wordt je lichaamstype ook wel ectomorf genoemd. Kleding kopen is gemakkelijk voor je, maar je hebt meestal te maken met korte mouwen, benen met hoog water en te losse kleding. Draag op maat gemaakte items die passen bij jouw lichaamsvorm. Het is belangrijk om de schouders te benadrukken. Bijvoorbeeld jassen met een lichte schoudervoering, of gemaakt van sterke materialen zoals corduroy, dik katoen en denim.

Kies voor gemakt

Het is natuurlijk slim om je te kleden waarin jij je lekker voelt. Het is daarin ook belangrijk dat je niet te lang voor de spiegel staat en elke ochtend drie verschillende outfits uitprobeert. Maak het voor jezelf makkelijk. Dit kan je bijvoorbeeld doen door al setjes in je kast klaar te leggen en bijvoorbeeld tijd te besparen door strijkvrije overhemden aan te schaffen. Hiermee zorg je ervoor dat je niet teveel tijd verspilt in de ochtend en je rustig kan opstaan.

Welke kleur past bij jou

Iedere persoon heeft een eigen lichaamskleur. Welke kleur je het beste hierop kan matchen is voor persoonlijke voorkeur. Het is belangrijk om je hierin te verdiepen zodat je niet tijd verspilt tijdens het shoppen aan kleuren waarvan je zou kunnen weten dat je jou niet staan. Het is daarom slim om altijd een onderzoekje te doen. Zorg daarbij ook dat je goed kijkt naar wat voor weer het wordt. Wordt het een zonnige dag dan is het vaak mooi om wat lichtere kleding te dragen.