donderdag, december 2, 2021

Takeuchi: pionier in graafmachines

Aangeraden

Een koopwoning ontruimen

Een koopwoning ontruimen kan een heel karwei zijn. Maar zolang het op de juiste manier gedaan wordt, komt alles...

Via Greenwheels een auto huren? Dat is een goed idee!

Het leven als zzp'er is over het algemeen erg leuk: je doet waar je goed in bent en wat...

Op deze producten kun je eenvoudig geld besparen!

De producten in de winkels worden steeds duurder. Het is dan ook begrijpelijk dat je graag wat geld wilt...

Regelmatig post ik blogs waarin ik inga op investeringen voor ondernemers. In deze blog zal ik daarom ingaan op de graafmachines van Takeuchi; een ware pionier in compacte graafmachines voor diverse werkzaamheden.

Takeuchi werd opgericht in 1963 waarna het in de jaren erna verder ontwikkelde tot voorloper in de sector van compacte grondverzetmachines. In 1971 werd de eerste graafmachines gemaakt die 360 graden kon draaien. Enkele jaren later werd ook een eerste compacte rupslader op de markt gebracht. Dit is een machine op rubber tracks. Dit maakte Takeuchi snel een wereldwijde speler op het gebied van graaftechnologie. Door de jaren heen is het netwerk van importeurs en dealers steeds verder gegroeid. Takeuchi levert nu rupsladers, hydraulische graafmachines tot 15 ton en mini- en midigravers.

Voor welke werkzaamheden?

Takeuchi graafmachines kunnen voor tal van werkzaamheden worden ingezet. Zo worden de machines veelal gebruikt door hoveniers en groentechniek, maar ook bij grotere bouwwerkzaamheden zoals de aanleg van straten, leidingen, en sloop en recycling werkzaamheden. Door de variëteit aan type graafmachines is er voor elke klus een geschikt model. Er zijn zelfs graafmachines die door de deurpost heen passen!

 Takeuchi graafmachines kopen of huren?

De graafmachines zijn zowel te koop als te huur. Het kan schelen om goed te vergelijken wat er allemaal aangeboden is online. Zo zijn er verschillende website die een marktplaats bieden voor nieuwe en gebruikte graafmachines. Je kunt dan bijvoorbeeld voor een kortere periode de graafmachines huren die je nodig hebt voor een specifieke klus. Of je kunt op zoek naar een scherpe prijs voor een kwalitatieve graver. Beide opties hebben voordelen en nadelen. Je kunt er in ieder geval vanuit gaan dat een Takeuchi graafmachines een significante restwaarde zal behouden.

Op zoek naar Takeuchi Rijwerk onderdelen?

Takeuchi staat bekend om de ontwikkeling van compacte graafmachines volgens maatwerk. De machines worden met verschillende onderdelen geleverd. Het rijwerk van de graafmachines worden nagenoeg allemaal vanaf de fabriek op rubbertracks geleverd. Grotere midigravers bevatten ook stalen onderdelen. Het kan natuurlijk voorkomen dat een onderdeel vervangen moet worden. Dit kan echter snel opgelost worden omdat de onderdelen gemakkelijk en snel bijbesteld kunnen worden.

Op zoek naar een Takeuchi rijwerk onderdelen voor jouw Takeuchi zoals bijvoorbeeld rubbertracks? Neem dan eens een kijkje bij Verhoeven Rijwerk. Je zoekt daar het type en merk in en indien nodig de afmeting van rubbertrack en je krijgt direct te zien of deze rijwerkonderdelen beschikbaar zijn. Je kunt deze dan bestellen waardoor je direct verder kan met jouw machine.

Recente berichten

Een koopwoning ontruimen

Een koopwoning ontruimen kan een heel karwei zijn. Maar zolang het op de juiste manier gedaan wordt, komt alles...

Via Greenwheels een auto huren? Dat is een goed idee!

Het leven als zzp'er is over het algemeen erg leuk: je doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt en daar...

Op deze producten kun je eenvoudig geld besparen!

De producten in de winkels worden steeds duurder. Het is dan ook begrijpelijk dat je graag wat geld wilt besparen. Gelukkig zijn er een...

Bovenaan in Google komen doe je zo!

Steeds meer bedrijven laten een website of webshop maken. Dit omdat je via het internet snel een grote groep kunt bereiken. Om profijt te...

Het visitekaartje van uw onderneming

Iedere ondernemer die zijn bedrijf probeert te onwikkelen, zal in het begin zoveel mogelijk zelf willen doen. Er worden vele uren per week besteed...

More Articles Like This