Home Financieel Als ondernemer kun je ook hulp gebruiken

Als ondernemer kun je ook hulp gebruiken

0
Als ondernemer kun je ook hulp gebruiken

Als je ondernemer bent, komt er heel veel op je af. Je wilt alles zo goed mogelijk doen en ook nog het liefst alles zelf. Maar sommige dingen kun je beter uitbesteden, zeker als je interesse er niet ligt. Wat denk je van het opstellen van advertenties op social media? Je kunt best zelf een tekstje schrijven, maar je zinsbouw controleren kun je op een gegeven moment niet meer. Simpelweg omdat je over je eigen fouten heen kijkt. Dat is helemaal niet vreemd. Zelfs tekstschrijvers laten hun teksten nog even nakijken door een collega op het moment dat er veel vanaf hangt.

Je scriptie laten nakijken door een professional

Dat geeft pas een veilig gevoel. Die scriptie is toch een soort van "je kindje". Je bent er misschien wel een jaar mee bezig geweest en hebt je stage en de rest van je leven zo ongeveer aangepast naar jouw doel: de perfecte scriptie schrijven en dan het bedrijfsleven in. Alle scripties worden beoordeeld op heel veel punten. Het gebruik van de bronnen en  zinsconstructies, maar ook simpele d-tjes en t-tjes dienen allemaal perfect in orde te zijn. Gebruik je Latijn of Grieks in de terminologie van je scriptie/vakgebied? Dan moeten ook die talen in orde zijn. Zoals gezegd zie je het op een gegeven moment zelf echt niet meer. Een professional inschakelen kan dan je zorgen wegnemen.

Hulp inschakelen als je al werkt

Bijvoorbeeld wanneer je nog een aanvullende cursus doet naast je werk. Dat is ook een goed idee. Je werk en je cursus kosten je al veel tijd en je wilt ook nog wat vrije tijd overhouden om door te brengen met je partner en je kinderen. Voor een klein bedrag wordt je werk nagekeken voor je het inlevert. Natuurlijk niet inhoudelijk, maar wel op het gebruik van punten, komma's en verwijzingen.

Wat krijg je voor je geld?

Je krijgt je werk terug in twee versies: één versie is klaar om ingeleverd te worden, daar hoef je niet meer naar te kijken. De andere versie is interessanter. Hierin is precies aangegeven welke wijzigingen er zijn doorgevoerd en waarom. Maak jij structureel d/t-fouten? Dan krijg je hier een uitleg over. Hier kun je de volgende keer zeker je voordeel mee doen. Heb jij moeite met enkelvoud en meervoud? Dan kun je precies zien welke vorm je op een bepaald moment dient te gebruiken. Zo leer je ook nog van het nagekeken werk. Dat is zeker waar voor je geld!